CEL: code p1750 help - Acura Forum : Acura Forums

2nd Gen TL Forum specific to the Acura TL, 1999-2003.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-03-07, 03:29 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
CEL: code p1750 help

so i finally found the obd port and went to autozone...the guy told me the code came up p1750 which has something to do with 1)low transmission fluid level or 2) failed hydraulic control unit

anybody have this problem before if so what kind of $$ am i looking to spend to fix it?? thanks
chopstik is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury Sedans > TL > 2nd Gen TL

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Ad Management plugin by RedTyger