04 TL poured out oil - Acura Forum : Acura Forums

3rd Gen TL Forum for the GV platform TL - 2004 to 2008.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 02-23-13, 05:17 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
04 TL poured out oil

My 04 acura tl poured out oil after a short 1 mile trip. While it was parked practically all the oil poured out while I was away for an hour. I was able to make it back home fine with no noises or warning lights. After inspecting the vehicle, the only traces of oil were on the tie rod. I removed the under cover and there was no oil anywhere. Does anyone know what the issue might be?
RBeck41986 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 02-25-13, 05:41 PM
Registered User
 
guitarplayer16's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 301
My Mood: Relaxed
Your mistake was driving the car after your car "poured" out oil.

Put a cardboard under your car and see where the drip is coming from.

Also check your oil level.
guitarplayer16 is offline  
post #3 of 7 Old 02-25-13, 10:05 PM
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 114
lol
TrustinHFDJ is offline  
post #4 of 7 Old 03-07-13, 02:14 PM
Old Parts Slinger
 
C25A1guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Burbank, CA
Age: 32
Posts: 9,605
Garage
Send a message via AIM to C25A1guy
OK. Place your bets. I have $20 on cracked oil pan.

-Dean
C25A1guy is offline  
post #5 of 7 Old 03-10-13, 11:27 PM
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 114
Ditto

Quote:
Originally Posted by C25A1guy View Post
OK. Place your bets. I have $20 on cracked oil pan.
I got 20 in favor of oil pan...
TrustinHFDJ is offline  
post #6 of 7 Old 05-13-13, 01:09 PM
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 7
My Mood: Amused
Quote:
Originally Posted by RBeck41986 View Post
My 04 acura tl poured out oil after a short 1 mile trip. While it was parked practically all the oil poured out while I was away for an hour. I was able to make it back home fine with no noises or warning lights. After inspecting the vehicle, the only traces of oil were on the tie rod. I removed the under cover and there was no oil anywhere. Does anyone know what the issue might be?
-----CHECK UOUR OIL FILTER----
Is it dented crushed of not seated????

Are you lowered?
If yes maybe you did crack the oil pan???
Mrsimeon is offline  
post #7 of 7 Old 05-16-13, 01:46 PM
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
How long ago did you get your oil changed?
poundpuppy727 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury Sedans > TL > 3rd Gen TL

Tags
gasket, leak, oil, pour, tie rod

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome