VSA and Rear Hatch buttons not working - Acura Forum : Acura Forums
RDX The All-New Acura RDX!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-05-18, 02:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
VSA and Rear Hatch buttons not working

Just bought a 2014 RDX with 48K mileage. When I went to push the rear hatch button which is next to the VSA button nothing happened. Rear hatch did not open. Then I tried the VSA button and I did not see anything appear on the dashboard. Everything else appears to be working normally. It is an extremely clean car.

Any one have any ideas what may be wrong? Could it be a fuse? Seems odd that two buttons right next to each both appear to be not working.

Thanks all!
natsdaddy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury SUV > RDX

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome