Legend with some problems - Acura Forum : Acura Forums
1st Gen RL Forum for the 1996-2004 Acura RL

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-02-19, 09:05 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
Legend with some problems

I have a one owner Legend 97 with 60k miles. I've never had any problem only normal maintenance until now. In about two months the cruise control doesn't work anymore (no light and no set speed), the other issue is the tilt electric column, it moves only toward and away but not up or down (I don't hear the rotor).

Any suggestions?

Thank you
javito is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-12-19, 08:36 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 6
Call mechanic.
MadisonJessica is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury Sedans > RL > 1st Gen RL

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001n acura RL have some problems need help TY SMA 1st Gen RL 1 05-10-10 02:54 AM
some problems help please thehrtbrkkid Integra 3 10-29-06 06:30 PM
i got some rim problems and tire problems nick Wheels, Tires, Brakes, and Suspension 5 01-07-05 06:52 PM
Some guy with a Del Sol told me that Vtech engines have problems with running turbos Total Package Integra 7 07-24-04 09:13 PM
Please Help some problems and Questions on my 2002 TL S Ddawkins2k 2nd Gen TL 7 09-29-03 02:47 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome