1997 Acura TL 2.5 wont start - Acura Forum : Acura Forums
1st Gen TL A forum related to model years 96-98 TL.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-21-19, 12:50 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
1997 Acura TL 2.5 wont start

So about a few months ago I purchased a 1997 Acura TL 2.5 with a 5 cyl. It was in pretty good condition other than when I locked the doors it made a very nasty noise and the SRS light was on. One night I was driving it home, and I’m not sure if this has anything to do with why it won’t start, but it wouldn’t accelerate very quickly, and I could only move across intersections at around 20mph. My boyfriend is a mechanic and has been looking at it but we haven’t really had much luck. We replaced the SRS system and had the starter tested (which was awful to get to because it’s under everything) but neither of those things worked. Does anybody have any idea what the problem might be? When I try to start it nothing happens. No clicks, nothing. Although the lights and radio all still turn on just fine.
maddihamilton is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury Sedans > TL > 1st Gen TL

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome