No Navi - Acura Forum : Acura Forums
3rd Gen TL Forum for the GV platform TL - 2004 to 2008.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-30-20, 08:44 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 1
No Navi

Hey guys, I just purchased a 06' TL with Navi to keep the miles down on my 04 Type-S. The guy I bought it from told me that he had some neighborhood kids install a "system" and they botched it. He said that they did something with the harness wires? Im assuming he meant wire harness? And that in turn disabled the Navi screen, bluetooth, navigation and the dvd unit in the trunk. I took interior apart to get to the back of the radio and navi unit but its all stock wiring, no signs of anyone touching it. Maybe someone can help me or point me in a direction to start looking to trace down what I need to do to fix this. Thanks!
SteveB585 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-05-20, 07:02 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 8
As an aside and I may be wrong, but I don't think Acura made a Type-S in 2004(?). Sorry I can't help with the other as that's going to require tracing down the appropriate wires for opens, connections to wrong wires, etc.
nick778 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Acura Forum : Acura Forums > Luxury Sedans > TL > 3rd Gen TL

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Acura Forum : Acura Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Ad Management plugin by RedTyger