Acura Forum : Acura Forums - View Profile: dhimmelberg

dhimmelberg dhimmelberg is offline

Registered User

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. JMoney68
    09-05-17 10:21 PM - permalink
    JMoney68
    Doug -

    A while back you posted:

    "I have a 2005 TL and recently while driving down the freeway all my dash board gauges (except the fuel gauge), went to zero and the VSA lights came on the AC stopped working. Took it to Acura dealer and they replaced the battery and some voltage cable to dash board ($600) and everything was fine for a week. Same problem started again. If I stop the car, shut it off and restart it all the gauges and AC work just fine until the next time they go to zero. The gauges can go to zero and then to back to normal multiple times and then either stay normal or stay at zero."

    My car, 2004 TL, is having the same issue. Did you ever get yours resolved?

    Thanks,

    Jill
  2. RD_04TL
    08-12-14 02:48 PM - permalink
    RD_04TL
    Any luck with the TL? I'm still looking for solutions but noone seems to find the problem.

  About Me

  • About dhimmelberg
    Car 1
    Acura TL

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-14-14 11:39 AM
  • Join Date: 07-02-14
  • Referrals: 0

  Mentions

No results to display...

  Quotes

No results to display...

  Arcade Statistics

  • Leaderboard Rank: Not ranked
  • Game Started: 0
  • Games Finished: 0
  • Time Spent Playing: 0 hours, 0 minutes, 0 seconds

  iTrader Score

Member Profile Recent Ratings
iTrader Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Ad Management plugin by RedTyger