Acura World banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So here is my story..I've had a bad 2 months so I really need your help to turn things around for me just a bit..so I start my car no problem in the morning for work (99 RL 177k miles). Drive it home no problem. I start it to go to the store and I turn the key to the on position and wait a few second, I then crank it and I hear a click and everything shuts completely off. No dash lights no dome light nothing. I take off battery and clean out terminals and post. Battery is 2 months old by the way. I Connect it and I get power back so I try cranking again and again I hear the click and all power is gone. I take out battery and take out starter to go test and they are both good. I don't know what to do next. Its my only car since my wife Honda was stolen 2 nights ago.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Do a search on this site on "main relay".

So here is my story..I've had a bad 2 months so I really need your help to turn things around for me just a bit..so I start my car no problem in the morning for work (99 RL 177k miles). Drive it home no problem. I start it to go to the store and I turn the key to the on position and wait a few second, I then crank it and I hear a click and everything shuts completely off. No dash lights no dome light nothing. I take off battery and clean out terminals and post. Battery is 2 months old by the way. I Connect it and I get power back so I try cranking again and again I hear the click and all power is gone. I take out battery and take out starter to go test and they are both good. I don't know what to do next. Its my only car since my wife Honda was stolen 2 nights ago.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top